Kyllinge Cordon Bleu

-         til 4 personer

 

Varm ovnen op til 200 grader. Læg kyllingefileten på et skærebræt og skær med en skarp kniv et vandret snit i fileten og fold den ud.

 

Fold et stykke skinke om et stykke ost og læg det ind i fileten, som derefter foldes sammen og lukket med kødnåle eller lignende.

 

Læg fileterne i et ovnfast fad og hæld tomaterne over.

 

Krydr med salt og peber og sæt fadet i ovnen i ca. 30 minutter til kødet er gyldent og gennemstegt.

Fjern kødnålene og pynt med frisk basilikum eller persille.

 

Server straks med løse ris og gerne med kogte gulerødder og broccoli.

 

4 stk. kyllingefilet – ca. 150 g pr. stk.

4 skiver røget skinke – ca. 20 g pr. stk.

4 skiver mager ost – max 17 %

1 dåse hakkede tomater med krydderurter

 

Frisk persille eller basilikum

Salt og peber